Ramazan öncesi anlamlı hediye

Ramazan öncesi anlamlı hediye Ramazan öncesi anlamlı hediye
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve yönetimi, AK Parti Genel Merkezin deprem bölgesi için başlatmış olduğu ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti’ kampanyasına destek verdi.

Onlarca koliyi hiç tanımadıkları depremzede kardeşlerine göndermeye hazırlanan AK Kadınlar, bu kolileri Ramazan ayı öncesi deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştıracaklar. Kolilerin içinde mutfak malzemeleri ile birlikte Bolulu kadınların el emeği göz nuru ile ördüğü patik ve yazmalar da yer alıyor.

Kampanya kapsamında bir açıklama yapan AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı; “AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak hazırlamış olduğumuz mutfak setlerimizi deprem bölgesindeki kardeşlerimize göndermek için arkadaşlarımızla beraber yoğun bir gayret gösterdik. Malumunuz olduğu üzere asrın felaketini yaşadığımız 6 Şubat tarihinden itibaren AK Parti teşkilatları olarak deprem bölgesinde depremzede kardeşlerimizin yardımına koştuk. Onların yaralarının sarılması, acılarını bir nebze olsun hafifletebilmek için çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi artık bölgede konteyner kentlerimiz kurulmaya başladı. Bu süreçte Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın talimatıyla başlatmış olduğumuz ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun” kampanyamızı hayata geçirdik” dedi.

 “Kadınlar için özelde Ramazan ayının da çok ayrı bir önemi var”

Çağalı açıklamasına şöyle devam etti; “Malumunuz olduğu üzere önümüzde Ramazan ayı var ve biz kadınlar için özelde Ramazan ayının da çok ayrı bir önemi var. Bu ayda konteyner kentlerde, çadır kentlerde yaşayan kadınlarımızın büyük ihtiyacı olan kendi yemeklerini, kendi sıcak çorbalarını hazırlayabilecekleri bir küçük mutfak seti hazırlamayı planladık. Bu şekilde tüm illerimizde kadın kolları teşkilatlarımızla beraber hazırlamış olduğumuz mutfak setlerini hazırlayıp Genel Merkezimizin talimatıyla konteyner kentlerimizdeki depremzede kardeşlerimize hediye edeceğiz. Kampanyamızı sosyal medyadan ve teşkilatlarımızdan duyurmuştuk. Bize destek veren tüm kadınlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Bugün malzemelerimizi arkadaşlarımızla aracımıza yüklüyoruz. Hem mutfak malzemelerini hem de kadınlarımızın elleriyle hazırlamış olduğu yazmaları ve patikleri Bolu’muzu hatırlamaları için küçük hatıraları da kolilerimize koyduk” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Hilâl (1 yıl önce)
    Allah c.c. her türlü emek ve gayret gösteren herkesten razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler